Anders Monrad Rendtorff, Formand

Uddannet cand.scient.soc. fra RUC og senere Executive MBA fra CBS. Jeg har arbejdet i kommunikationsbranchen i hele mit arbejdsliv, primært som kommunikationsansvarlig i større internationale virksomheder. Altid meget aktiv i miljøet som underviser/censor, aktiv i DKF, meget aktiv i ComCaseCompetition. Og er ret aktiv som den danske ansvarlige for EACD. Arbejder aktuelt som associeret i RelationsPeople, netværksdirektør i EGN/Netværk Danmark og ekstern lektor på CBS. Derudover bestyrelsesformand i GAME, en top200 NGO.

Katrine Ninn-Grønne, Næstformand

Jeg er uddannet fra RUC i Kommunikation og Kultur- og sprogmødestudier og har siden 2010 arbejdet i bygge- og boligadministrationen Domea og kommunikationsbureaet RelationsPeople. Mine favoritdiscipliner tæller intern, forandrings- og netværkskommunikation.

 

 

Loa Roeder Larsen, Kasserer

Jeg arbejder som digital kommunikationsmedarbejder i miljø- og teknologivirksomheden Krüger, der beskæftiger sig med bæredygtige løsninger til behandling af vand. Jeg er uddannet i kommunikation og formidling, hvor jeg har specialiseret mig i kommunikation i den digitale verden. Jeg er aller stærkest til intern kommunikation, personlig kommunikation, kommunikation i projektforløb og employer branding på både online og offline kanaler

 

Amalie Søgaard

Jeg er 27 år og nyklækket cand.comm’er fra 2017 med speciale i strategisk kommunikation og de sociale mediers fremtidige rolle i virksomhedsøjemed. Jeg har studeret et halvt år i USA og haft forskellige kommunikative jobs med fokus på PR, sociale medier og omdømmekommunikation. Derudover har jeg i dag egen kommunikations- og PR virksomhed ‘Relevant’, hvor jeg arbejder som kommunikationskonsulent.

 

Anne Høi Tuxen

Cand. Scient Soc. PR. Jeg har mere end 20 års erfaring hele vejen rundt om kommunikation fra større komplekse organisationer. Jeg har arbejdet med PR, Brand, digitalisering, web og intranetportaler, med en stærk rød tråd gennem intern kommunikation som understøttelse af strategier og visioner, koordinering af holdninger og budskaber. Og har arbejdet med integreret kommunikation som kernen for en entydig ekstern kommunikation med gennemslagskraft og et troværdigt brand.

 

Eva Kistrup

Uddannet Mag.Art i Litteraturvidenskab. Direkte ind i PR-Branchen. Leder efter kun 3 måneder. + 25 års erfaring i branchen, heraf 12 år som medejer/leder af mellemstort PR & Marketingbureau (Discus Communications). Efter virksomhedssalg blev jeg selvstændig rådgiver. Nu i gang med opstart af Cover Power, formidling af vikarer til kommunikation, marketing og digitale medier. Tidligere aktiv i DKF med bl.a. videreuddannelse, markedsføring og ComCaseCompetition.

 

Karl Heinz Pogner

Jeg er Uddannelses-Entrepreneur og forsker i ORGKOM. Jeg er forsker, underviser, vejleder m.m i organisationskommunikation, sammenskabelse, forandring og stabilitet, tekstproduktion og social interaktion, IKT og netværker af analoge og digitale, sociale, mobile medier. Jeg er fascineret af samspil mellem kommunikation og medier på individ-, organisations- og samfundsniveau. Som strategiudvikler, (pædagogisk) entreprenør, forandringsagent og forandringsleder har jeg formået at etablere kommunikation i bred forstand som anerkendt fag på et Business University (CBS) både inden for forskning og undervisning. Jeg er en af founding parents af HA (kom.) og Cand. merc. (kom.) og ComCaseCompetion.

Kristian Westfall

Digital redaktør i Fængselsforbundet, der fængselsbetjentenes faglige organisation. Er Cand.soc. fra CBS i Politisk Kommunikation og Ledelse. Har tidligere arbejdet med kommunikation for blandt andre Rockwool Fondens Forskningsenhed, Beskæftigelsesministeriet og Nationalbanken igennem konsulentfirmaet Slotsholm. Desuden har jeg afholdt kommunikationskurser i centraladministrationen samt det private erhvervsliv. Pro bono har jeg lavet kommunikation for Tænketanken Faktisk og IT-startup MediComb. Har desuden været politisk aktiv i en årrække.

Rikke Houkjær

Cand. mag. i historie og medievidenskab fra KU, 1998. Speciale i politisk kommunikation, kollektiv identitet og nationbranding. Arbejder som chefrådgiver i Danske Regioner med kampagner på tværs af regionerne. Jeg har mange års erfaring med kommunikation og interessevaretagelse i politiske organisationer, samt med organisation i partnerskab mellem organisationer.

 

Anders Schroll, Suppleant

Jeg er uddannet i public relations fra RUC i 1999 og har gennem de sidste 18 år haft forskellige kommunikationsroller i Lundbeck – de sidste 10 år som chef for kommunikationsområdet, der i dag dækker over koncernkommunikation, corporate branding, advocacy og government affairs.

 

 

Pelle Nilsson, Suppleant

bestyrelsenCand. comm.fra Roskilde Universitet, 1996. Stifter og direktør hos Resonans Kommunikation. Mangeårig kommunikationsrådgiver i krydsfeltet mellem ledelse, forretningsudvikling og forandringer. Censor på Roskilde Universitet. Tidligere adm. direktør, kommunikationschef, redaktør, ekstern lektor, kommunikationsmedarbejder samt forskningsmedarbejder. Medejer af Working Virtual og Optimum og bestyrelsesformand i GreenAbout Move og GreenAbout NEW.