Som overordnet tema handler K1s Nytårstaffel om at sætte vores dagsorden for 2018, og nu er der kun få dage til, det nye års første arrangement i K1 regi løber af stablen den 16. januar.

Vi har lagt et spændende program med to faglige oplæg, der kredser om vores vigtigste kommunikationsmiddel, sproget, og de begrænsninger og konsekvenser, der kan være i vores brug af det.

Vi har dog især sat tid af til at få dig på banen. Den seneste måned har I delt jeres idéer med os på Ideanote, og flere af dem tager vi nu til næste niveau, når vi workshopper omkring dem – og får formuleret konkrete aktiviteter.

PROGRAM
17:00 Velkomst
17:10 Formandens vision
17:20 ”Words will never break me”, Knud Lindholm Lau
17:40 ”Køn Kommunikation?!%”, Cecilie Nørgaard
18:00 Workshops
20:00 Mad og mingling

Des mere du engagerer dig, des mere får du indflydelse

Du kan præge K1 2018 med alt, hvad dit faglige hjerte begærer. Du kan afholde arrangementer omkring de emner, du brænder for, og som du synes mangler inden for kommunikationsfaget. Du kan bruge din arbejdsplads’ uafklarede problematikker som udgangspunkt til at skabe tema og debat, og du kan bruge K1 som inspiration til at skabe noget nyt og bedre på din arbejdsplads.

Alt ligger åbent for dig at engagere, etablere, debattere og diskutere i K1s forum. Rammerne er vide, indholdet er åbent for udfoldelse, bare det handler om kommunikation og faglighed i kommunikations regi.

Streaming: Nytårstaflet er udsolgt, men du kan stadig være med!

Hvis du ikke fik reddet dig en af pladserne til nytårstaflet, kan du glæde dig over, at vores gode venner i Axion og TwentyThree  igen stiller udstyr og tid til rådighed, så du kan følge med på en livestream fra kl. 17, tirsdag den 16. januar.

https://vms1.axion.dk/k1-nytarstaffel-2018

Send dine kommentarer og spørgsmål på vores facebookside, og de vil blive bragt videre til oplægsholderne.

https://www.facebook.com/K1comcommunity/

Vær med til at skabe synergi

Husk, at Ideanote er en virtuel brainstorm med alt, hvad en brainstorm indebærer; kreative, ufærdige og ustrukturerede idéer. Man kan give bolden videre, og man kan tage bolden tilbage, når idéerne er mere strukturerede og afklarede. Alle er velkomne til at notere idéer og kommentere på andres idéer.

Link til Ideanote (https://k1.ideanote.io/login/link/2174caeff3ea1d3dc8dd4d5d)

Nytårstaflet handler om at højne vores faglighed i K1, at nyde det høje, faglige og sociale netværk, at bane vejen for nye projekter i det kommende år, samt generelt at byde vores medlemmer velkomne til et stærkt år 2018 i K1.

Vi glæder os til at se DIG.

Illustration: Pixabay