live streaming K1

K1 inviterer til

LIVE STREAMING – STRATEGI OG PRAKSIS

Facebook Live og andre former for live streaming på nettet er stadig ukendt land for de fleste virksomheder og organisationer. Hvorfor skal du løbe den risiko, der er ved live for fejl og uheld, når du bare kan redigere og uploade en video i ro og mag?

Hvilke fordele og muligheder giver live? Hvordan markedsfører du din udsendelse på forhånd, så der rent faktisk er et publikum, som kigger med?

Og hvad kræver live streaming af forberedelser og teknisk grej, hvis man fx skal transmittere en statsministertale? En landsindsamling? Eller et populært kokkeshow?

Få svaret, når K1 – Danmarks nye community for professionelle kommunikatører – inviterer til paneldebat med 5 erfarne live eksperter. Vi dykker ned i både de strategiske og de praktiske forhold omkring anvendelsen af live streaming i en spændende debat, hvor du også får rig mulighed for at få din nysgerrighed stillet.

Tilmelding er nødvendig for at deltage og skal finde sted via den nedenstående tilmeldingsformular. Der er 50 pladser til arrangementet, som tildeles efter først-til-mølle, herefter oprettes en venteliste.

Desuden bliver arrangementet naturligvis live streamet. Du kan følge med på dette link, hvis du ikke har mulighed for at deltage i arrangementet: http://vms1.axion.dk/live-streaming-strategi-og-praksis

Ekspertpanel:

Martin Lünell, chefkonsulent med ansvar for presse, Venstre

 

 

Mette Andersen, executive producer, Foodtv.dk (Metronome Productions)

 

 

Lars Østergaard, social media manager, Kræftens Bekæmpelse

 

 

Simon Paag, stifter og adm. direktør, Spinnaker Nordic

 

 

Andreas Wittrup Willadsen, partner, Axion

 

 

Tid og sted:

Axion, Skyttegade 7, 3. sal, 2200 København N

Mandag den 29. maj kl. 16-18

Vær obs på parkeringsforhold og kom venligst mindst 10 minutter før

Tilmelding:

Tilmelding sker via denne formular. Husk venligst at selv om det er gratis, så optager du en plads, som kunne være gået til en anden. Meld derfor afbud, hvis du bliver forhindret. Det kan ske til hello@k-1.dk.

Subscribe to our mailing list

* indicates requiredVælg *