Bliv klogere på sociale medier, når Trine-Maria Kristensen deler ud af sin viden om, hvordan du og din organisationers brug af sociale medier kan give mere værdi.

Arrangementet er et læseklub-arrangement, som tager udgangspunkt i Trine-Maria Kristensens bog ”Få mere ud af (den tid du spilder på) sociale medier”.

Hør Trine Maria Kristensen præsentere væsentlige pointer fra bogen og hendes arbejde med sociale medier som konsulent, som et oplæg til diskussion, om hvordan du får mere værdi ud af kommunikationen på de sociale medier.

Få mere ud af sociale medier

Du får rig mulighed for at diskutere og perspektivere bogens pointer i forhold til både din og din virksomheds tilstedeværelse og kommunikation på de sociale medier – og i forhold til de temaer, der har din interesse fx sociale medier som fremtidige kommunikationskanaler eller som omverdensbegreb.

Diskussionerne vil tage udgangspunkt i deltagernes spørgsmål, og de temaer som opstår undervejs i diskussionerne. Du er velkommen til at sende dine spørgsmål inden arrangementet til: ahtuxen@gmail.com.

Arrangementet afholdes 31. januar 2018 kl. 17.00-19.00. Sidste frist for tilmelding er 27. januar 2018

Sted: Københavns Universitet
Udvalgsværelse 3
Nørregade 10
1017 København K

Tilmelding og Læs mere her:
https://hello.zyklus.dk/promote/?se=849A4C8F-A241-4F06-A14A-DF2F1D0A1218

Kontakt: Anne Høi Tuxen, mail ahtuxen@gmail.com – mobil 30381538