Det vrimler med mentorordninger i fagforeninger, erhvervsklubber og faglige netværk – men hvad gør du, hvis du gerne vil have en mentor, og du ikke er medlem sådan et sted? Eller hvis den mentor, du drømmer om, ikke er tilgængelig via sådan en ordning? Hvordan kan du selv etablere et mentor/mentee-forhold?

Det emne tager K1 op sammen med studenterforeningen Politik & Kommunikation tirsdag den 4. april.

Vi gennemgår, hvordan du afklarer, hvad dine karrierebehov er, og hvordan du selv kan finde egnede mentor-kandidater. Vi kommer ind på, hvordan du med fordel kan henvende dig med din forespørgsel, og hvordan I sammen finder ud af, om I er et godt match.

Desuden gennemgår vi nogle af de elementære bestanddele i et godt mentor/mentee-forhold, I skal være opmærksomme på: tillid, respekt, ærlighed og fortrolighed.

Arrangementet er for alle, der tror, en mentor kunne være noget for dem – særligt studerende og nyuddannede. Men overvejer du fx selv at blive mentor for nogen, er du også hjertelig velkommen og vil helt sikkert også lære noget.

Der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål undervejs og i den afsluttende diskussion.

Oplægsholdere

René la Cour Sell
Direktør i Roskilde Kongrescenter

René er en af den danske kommunikationsbranches garvede herrer og har blandt andet været direktør for Danmarks Naturfredningsforening og for Rådet for Sikker Trafik. René har været mentor i de sidste 20 år og er aktuelt mentor for fire mentees.

Jesper Andersen
Strategisk rådgiver og direktør i Quantum Public Relations

Jesper fandt selv sin første mentor allerede, mens han skrev speciale på universitetet. Dette mentor/mentee-forhold varede fra 2005 til 2011. Efterfølgende fandt han en ny mentor, som han havde fra 2012 til 2016.

Tid og sted

Tirsdag den 4. april klokken 16.00 – 18.00

Copenhagen Business School (CBS) på Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg
Lokale SP 112 (første sal)

Tilmelding

Som ved øvrige arrangementer i K1 er deltagelse gratis. Vær dog venlig at vise respekt for, at du optager en plads med din tilmelding. Bliver du derfor forhindret, så husk at melde afbud, så pladsen kan gå til en anden! Tak.

Der er et begrænset antal pladser, så tilmelding på forhånd er derfor nødvendig seneste tilmelding er søndag den 2. april.

* indicates requiredJeg er medlem af (kryds alle af, som gælder)


K1’s Mentor/mentee-gruppe

Selv om K1 ikke tilbyder nogen mentorordning for medlemmerne, har vi en Facebook-gruppe om emnet, hvor du kan udveksle erfaringer og kontakter med andre, der måske også søger at blive mentor eller mentee. Kig ind i gruppen på https://www.facebook.com/groups/1849283708618978/