K1 sparker det nye år i gang

Tekst af Eva Kistrup

På Nytårstaflet den 16. januar på CBS, benyttede vores formand Anders Monrad Rendtorff lejligheden til at fremhæve de resultater, vi har opnået i det første år:

”Vi kan derfor nu med stolthed konstatere, at vi allerede har nået et flot flyvehøjde. Vi adskiller os fra andre organisationer, der har valgt en ren kommerciel vej. Vi er baseret på frivillige kræfter og det er imponerende, hvor meget, vi kan løfte i flok. Vi har holdt mange velbesøgte møder og vi har allerede nu en lang række samarbejdspartnere, både danske og internationale, som vi samarbejder med vedr. arrangementer, kurser og konferencer. Her i foråret samarbejder vi bla.med IABC om deres årlige Eurocomm konference, der i år bliver afholdt i København,” fortalte Anders Rendtorff.

“Det er vigtigt at vi mødes tit for at være faglige sammen. Vi prioriterer det fysiske i form af events, summits m.m. Vi vil være tæt på forskningen, og vi har allerede etableret relationer med Kommunikation & Sprog og mange andre spillere.
Vi har etableret en medlemsplatform, der kan varetage kontakt med alle vores medlemmer og som kan varetage kontingentbetaling. Husk det koster kun 200 kr om året at være medlem. Det giver dig adgang til alle events og det giver dig mulighed for ikke alene at modtage, men også få dine egne synspunkter ud til et større publikum,” fortsatte han.

“Vi kan konstatere, at der er brug for os og mange vil gerne stille op. Det gør os stærkere. Vi har vist, at vi kan tilføre vores fag nye spændende synspunkter og udviklingen. For eksempel har fokusering på Værdifuld Kommunikation, startet af Anders Schroll og fulgt op af mange, bekræftet,at vi virkeligt kan levere værdi til vores medlemmer og vores fag.”

Arbejdsgrupper

Nytårstaflet er også blevet rammen om ni arbejdsgrupper, der nu er i gang med at planlægge aktiviteter om nye vigtige kommunikationsområder. Over de næste måneder, vil vi her i Nyhedsbrevet følge grupperne og deres tiltag for at bringe emnerne så langt som muligt ud som muligt på møder, facebook og andre tiltag.

Det vigtige er, at vi mødes tit for at være faglige sammen. Vi prioriterer det fysiske med events, summits m.m. Vi vil være tæt på forskningen, og vi har allerede etableret relationer med Kommunikation & Sprog og mange af de andre spillere.

De ni grupper er:

Gruppe 1) Den gode rådgiver
Vært: Anders Rendtorff og Gitte Gravensgaard

Gruppe 2) Kommunikations-karrieren
Vært: Katrine Juhl Michagin

Gruppe 3) Kommunikationsetik
Vært: Pelle Nilsson og Karl-Heinz Pogner

Gruppe 4) sprogets virkning
Vært: Knud Lindholm Lau

Gruppe 5) Netværksledelse
Vært: (Udgik pga. sygdom)

Gruppe 6) Køn og kommunikation
Vært: Kirstine Dalsgaard

Gruppe 7) Mobilisere ildsjæle
Vært: Anders Schroll

Gruppe 8) Digitalisering og datadreven kommunikation
Vært: Julie Stenderup

Gruppe 9) CSR & Kommunikation
Vært: Anne Høi Tuxen

I næste nummer af Nyhedsbrevet, rapporterer vi om hvor langt grupperne er kommet med deres forslag til aktiviteter og møder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *